PeacefulPigsIcon

Peaceful Pigs er det man kalder et ‘physics puzzle game’, altså et spil som beror på at løse gåder gennem brug af nogle objekters fysiske egenskaber. Målet er at beskytte de små grise mod en uidentificeret fare, ved at bygge en holdbar base.


OPGAVEN

Målet med Peaceful Pigs var at udvikle vores æstetiske kundskaber, såvel som at lave et godt workflow til 2D-spil i programmet Unity3D, som er vores primære værktøj når vi udvikler spil. Vi arbejdede derfor ikke imod et endeligt produkt, men derimod intern udvikling af kompetancer.

LØSNINGEN

Fremgangsmåden blev en vertikal prototype, som gerne skulle indeholde alle elementer fra et ‘færdigt’ spil, men uden dybden i form af meget variation og mange baner. Vi anvendte en meget iterativ tilgang til især det æstetiske workflow, hvor vi især fokuserede på at vedligeholde en kongruent og flot stil.

RESULTAT

Som det ses af de ovenstående screenshots nåede vi frem til et rigtigt flot, og unikt resultat rent grafisk, ved at blande cel-shadede forgrundselementer med bløde baggrunde. Vi fik skabt en meget interessant prototype, hvor man kunne lege med forskellige fysik objekter i en åben ‘sandkasse’ verden, såsom balloner, lim, blokke, vand og meget mere.

UDVIKLING

Der er på nuværende tidspunkt ingen planer for fremtidig videreudvikling af app’en, men de lektier vi lærte gennem prototypen er at finde gennem alle de produkter vi har lavet siden.

  • Den flotte grafiske stil
  • Et effektivt og hurtigt workflow
  • En meget omhyggelig sans for detajler